Actueel

Jong talent in de Gotische zaal

Concerten Jong Talent in Gotische Zaal

In het najaar van 2017 start een serie concerten van de School voor Jong Talent in de Gotische zaal. Tijdens de concerten treden diverse ensembles en solisten op in de leeftijd van twaalf tot achttien jaar. De leerlingen bereiden onder begeleiding van hun docenten een kort programma voor, dat ze tijdens deze concerten uitvoeren. Het Jong KC (jong talent van het Koninklijk Conservatorium) organiseert deze concerten voor zijn leerlingen voortgezet onderwijs om hen podiumervaring op te laten doen.

School voor Jong Talent

De School voor Jong Talent, interfaculteit van de Hogeschool der Kunsten Den Haag, is de enige school in Nederland waar leerlingen regulier primair en voortgezet onderwijs met een professionele opleiding in de kunsten kunnen combineren. Leerlingen muziek en dans krijgen hun opleiding in het Koninklijk Conservatorium, waar ook hun middelbare school is gevestigd.

Programma 2017-2018

De concerten van Jong Talent in Gotische Zaal worden in de periode oktober 2017 - juni 2018 uitgevoerd op vrijdagmiddagen van 15.00 tot 16.00 uur, aan de Paleisstraat 1 (tegenover Paleis Noordeinde). Een coördinator van het Jong KC zal elk concert kort inleiden.
De zaal is open om 14.45 uur. Toegang is gratis.

Concertdata:
Vrijdag 13 oktober 2017
Vrijdag 1 december 2017
Vrijdag 26 januari 2018
Vrijdag 16 maart 2018
Vrijdag 8 juni 2018

Ga voor meer informatie en de volledige concertagenda van de Gotische zaal naar www.raadvanstate.nl/agenda/evenementenagenda.

 

Gepubliceerd: zaterdag 1 juli 2017


Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.