Actueel

Nieuw HOK beeldmerk

Wellicht is het u opgevallen.
Links bovenaan de HOK-website staat een nieuw Logo of beeldmerk.

Niet dat het oude vertrouwde logo niet goed meer was, maar het HOK-bestuur vond dat in het 45e levensjaar van het Haags Orgel Kontakt een vernieuwde uitstraling op zijn plaats zou zijn. (een beetje last van een ‘midlifecrisis' mag je op die leeftijd wel hebben)

Het oude logo leende zich ook niet altijd voor de publicaties die het HOK uitbracht. Dus is een nieuw Logo ontworpen door een grafisch ontwerper en beeldend kunstenaar.

De ronde vorm die het oude logo kenmerkte is niet geheel verlaten en komt terug in de O van HOK. De rode kleur van deze O staat voor het kleurrijke orgelpatrimonium van het HOK.
Ook de orgelpijpen van het oude logo zijn niet weg. Maar zijn van 3 pijpen teruggebracht naar één orgelpijp, symbool voor de eenheid die het HOK, als samenwerkingsverband wil zijn. (met een beetje fantasie kun je boven de orgelpijp de paraplu indenken die het HOK als organisatie is)

Het HOK-bestuur hoopt dat het Haags Orgel Kontakt nog vele jaren dienstbaar mag zijn voor de orgelcultuur in Den Haag. Ook onder het nieuwe Beeldmerk.

Algemeen - HOK logo_rood_zwart_.png

 

Gepubliceerd: woensdag 3 januari 2018


Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.