Actueel

Gouden jubileum voor organist Jos Laus

HOK-organist Jos Laus viert 50-jarig jubileum

Jos Laus, organist/dirigent van de St. Jacobuskerk geeft op zaterdag 25 mei een jubileumconcert in de St. Jacobuskerk, Parkstaat 65a i.v.m. zijn 50-jarig jubileum als kerkmusicus.

Het jubileumconcert vangt aan om 16.00 uur. De toegang is gratis. Wel is er een collecte bij het verlaten van de kerk.

Jos Laus speelt werken van Jan Pieterszoon Sweelinck, Johann Sebastian Bach, Max Reger, Louis Vierne, Olivier Messiaen en Hendrik Andriessen.

Op zondag 26 mei zal in een feestelijke Hoogmis in de St. Jacobuskerk en een aansluitende receptie dit gouden jubileum officieel gevierd worden. De Hoogmis vangt aan om 10.15 uur.

I.v.m. dit jubileum mocht Jos Laus reeds de Médaille de Vermeil (vergulde medaille) ontvangen van de Franse Société Académique d'Education et d' Encouragement Arts-Sciences-Lettres te Parijs, voor zijn verdienste op het gebied van de Franse (orgel)cultuur. (zie ook het Nieuwsbericht hierover)

Gepubliceerd: dinsdag 21 mei 2019


Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.