Actueel

Bestellen orgel CD Jos Laus

Op de CD die getiteld is 'Franse Meesters in de Hofstad', speelt Jos Laus werken van Marchand, Boëly, Boëllmann, Franck, Vierne, Fleury, Messiaen, Langlais en Litaize.

Na de feestelijke presentatie van de CD op 27 november 2010 is het eerste exemplaar overhandigd aan Dr. A.J.M. van der Helm, pastoor/deken van Den Haag e.o.

CD-hoes_Franse Meesters in de Hofstad

De CD is te bestellen door een e-mail met uw volledige adresgegevens (naam, adres, postcode en de mededeling: orgel-CD 2010) te sturen naar Jos Laus ( organist@stjacobus.nl ) en overmaking van € 17,50 (incl. verzendkosten) op nr. 383257972 onder vermelding van uw postcode en huisnummer.

Doordat op eerder verzonden overmakingen de adresgegevens van de afzender niet altijd zijn overgekomen, konden een aantal Cd's helaas niet worden verstuurd.
Onze verontschuldigingen daarvoor.
Het overgemaakte bedrag is inmiddels teruggeboekt.

Wij kunnen uw bestelling echter opnieuw afhandelen als u deze plaatst op de boven omschreven wijze. (e-mail aan ( organist@stjacobus.nl ) met uw naam, volledige adresgegevens en de mededeling orgel-CD 2010 en de overmaking van 17,50 op nr. 383257972 onder vermelding van uw postcode+huisnummer)

Gepubliceerd: dinsdag 21 december 2010