Actueel

CD presentatie Jos Laus St.Jacobus

Op de CD die getiteld is 'Franse Meesters in de Hofstad', speelt Jos Laus werken van Marchand, Boëly, Boëllmann, Franck, Vierne, Fleury, Messiaen, Langlais en Litaize.

Na de feestelijke presentatie van de CD zal het eerste exemplaar overhandigd worden aan Dr. A.J.M. van der Helm, pastoor/deken van Den Haag e.o.

Het presentatieconcert is op zaterdag 27 november
in de H. Jacobus de Meerdere,
Parkstraat 65a Den Haag.
Aanvang 16.00 uur.
Toegang gratis
(een vrije gift bij de uitgang wordt op prijs gesteld)

De CD is te bestellen door een e-mail met uw volledige adresgegevens (naam, adres, postcode en de mededeling: orgel-CD 2010) te sturen naar Jos Laus ( organist@stjacobus.nl ) en overmaking van € 17,50 (incl. verzendkosten) op nr. 383257972 onder vermelding van uw postcode en huisnummer.

Doordat op eerder verzonden overmakingen de adresgegevens van de afzender niet altijd zijn overgekomen, konden een aantal Cd's helaas niet worden verstuurd.
Onze verontschuldigingen daarvoor.
Het overgemaakte bedrag is inmiddels teruggeboekt.

Wij kunnen uw bestelling echter opnieuw afhandelen als u deze plaatst op de boven omschreven wijze. (e-mail aan ( organist@stjacobus.nl ) met uw naam, volledige adresgegevens en de mededeling orgel-CD 2010 en de overmaking van 17,50 op nr. 383257972 onder vermelding van uw postcode+huisnummer)

Gepubliceerd: zaterdag 27 november 2010


Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.