Actueel

CD presentatie Jos Laus St.Jacobus

Op de CD die getiteld is 'Franse Meesters in de Hofstad', speelt Jos Laus werken van Marchand, Boëly, Boëllmann, Franck, Vierne, Fleury, Messiaen, Langlais en Litaize.

Na de feestelijke presentatie van de CD zal het eerste exemplaar overhandigd worden aan Dr. A.J.M. van der Helm, pastoor/deken van Den Haag e.o.

Het presentatieconcert is op zaterdag 27 november
in de H. Jacobus de Meerdere,
Parkstraat 65a Den Haag.
Aanvang 16.00 uur.
Toegang gratis
(een vrije gift bij de uitgang wordt op prijs gesteld)

De CD is te bestellen door een e-mail met uw volledige adresgegevens (naam, adres, postcode en de mededeling: orgel-CD 2010) te sturen naar Jos Laus ( organist@stjacobus.nl ) en overmaking van € 17,50 (incl. verzendkosten) op nr. 383257972 onder vermelding van uw postcode en huisnummer.

Doordat op eerder verzonden overmakingen de adresgegevens van de afzender niet altijd zijn overgekomen, konden een aantal Cd's helaas niet worden verstuurd.
Onze verontschuldigingen daarvoor.
Het overgemaakte bedrag is inmiddels teruggeboekt.

Wij kunnen uw bestelling echter opnieuw afhandelen als u deze plaatst op de boven omschreven wijze. (e-mail aan ( organist@stjacobus.nl ) met uw naam, volledige adresgegevens en de mededeling orgel-CD 2010 en de overmaking van 17,50 op nr. 383257972 onder vermelding van uw postcode+huisnummer)

Gepubliceerd: zaterdag 27 november 2010