Actueel

Dromen als Messiaen

 

Na groot succes in februari zal Dromen als Messiaen nog een laatste keer Den Haag aan doen, op 15 en 16 december in de Kloosterkerk.

Tijdens Dromen als Messiaen klinkt de indrukwekkende orgelcyclus La Nativité du Seigneur van Olivier Messiaen, aangevuld met spectaculaire lichtprojecties.

Deze december-editie is extra bijzonder: ditmaal is er niet alleen een avonduitvoering (15 december 20.00u), maar ook een ochtenduitvoering in het vroege donker (16 december 8.00u)!

Organist Geerten van de Wetering en audiovisueel kunstenaar Marcel Wierckx tekenen voor de uitvoering. De avonduitvoering vindt plaats tijdens festival The Hague Highlights: na afloop van het concert zijn diverse bijzondere lichtinstallaties te zien rond de Kloosterkerk op het Lange Voorhout.

Beleef een unieke kerstervaring met muziek en video-animaties!

Info en Kaartverkoop www.podium21.nl

Gepubliceerd: donderdag 24 november 2022


Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.