Actueel

Fijne Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar

Op de drempel van het nieuwe jaar 2013 wenst het bestuur ven het Haags Orgel Kontakt (HOK) alle bezoekers van onze website prettige kerstdagen en een voorspoedig en muzikaal 2103.

2013 is het startjaar van het nieuwe Meerjaren-beleidplan 2013-2016, maar vooral het jaar waarin het HOK herdenkt dat het 40 jaar geleden werd opgericht als samenwerkingsverband van (orgel)concertaanbieders in de Haagse binnenstad.

Een jubileum dat wij, samen met u, willen vieren tijdens een jubileummiddag op 13 april 2013 in de Nieuwe Kerk aan het Spui en een afsluitend jubileumconcert in de Lutherse Kerk.

Tijdens een gevarieerd programma van formele en informele momenten, afgewisseld door orgelbespelingen door alle HOK organisten, wil het HOK bestuur u ‘voor elck wat wils' brengen in de schitterende ambiance van de Nieuwe Kerk.

Tijdens het slotconcert in de Lutherse Kerk, zullen ook alle HOK organisten te horen zijn en zal de wereldpremière plaatsvinden van de ‘Haagse Gildebroeders Suite, voor orgel', ter gelegenheid van het HOK jubileum gecomponeerd door Johann Th. Lemckert.

Meer info vindt u regelmatig op deze website.

het HOK bestuur

Gepubliceerd: maandag 24 december 2012


Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.