Actueel

Nieuwe website Haags Orgel Kontakt

Nieuwe websiteVanaf woensdag 20 augustus heeft het Haags Orgel Kontakt (HOK) een geheel vernieuwde website, waarmee het HOK u, nog meer als voorheen, van dienst wil zijn.

Natuurlijk vindt u op deze nieuwe website alle (orgel)concerten die 'onder de paraplu' van het HOK georganiseerd worden in de Haagse binnenstad. Met (nog meer) uitgebreide informatie over de concertlocatie en concertgevers. Evenals nieuws over activiteiten op het gebied van de orgelcultuur in Den Haag.

Nieuw is dat de HOK website ook op uw tablet of smartphone bekeken kan worden. Ook is de nieuwe website wat gebruikersvriendelijker en toegankelijker geworden en heeft een geheel andere uitstraling gekregen.

Nieuw is ook dat het HOK actief zal zijn op Facebook en Twitter.

Mogelijk zullen we nog geconfronteerd worden met onvolkomenheden of 'kinderziektes', we hopen die in de komende tijd te verhelpen. Uw medewerking daarbij wordt uiteraard zeer op prijs gesteld: Bemerkt u onvolkomenheden of mist u iets dat u toch graag op de website zou aantreffen, meldt ons dit dan op het gebruikelijke e-mail adres: info@haagsorgelkontakt.nl

Veel plezier gewenst met deze nieuwe website, die, evenals de vorige, werd vervaardigd door Cubique Webcreations uit Den Haag.

Gepubliceerd: vrijdag 1 augustus 2014