Thuis (virtueel concerten meemaken) Livestream open dag Flentrop orgelbouw

Livestream open dag Flentrop orgelbouw

Datum zaterdag 18 juli 2020
Aanvangstijd 14:00
Locatie Thuis (virtueel concerten meemaken)
Uitvoerenden

Het Flentrop-team

Programma

In deze bijzonder tijd van virtuele Livestream-concerten via YouTube i.p.v. Live-concerten in de bekende orgel-locaties, is er ook de mogelijkheid om via YouTube een virtuele Open Dag mee te maken bij Flentrop Orgelbouw. De virtuele Open Dag zal zijn op 18 juli 2020 en komt in de plaats van de gebruikelijke open dag in Zaandam

U hoeft echter dit jaar niet naar Zaandam af te reizen, maar kunt deze open dag gewoon vanuit uw gemakkelijke stoel mee beleven via het YouTube kanaal van Flentrop (Zie ook het betreffende PERSBERICHT)
De werkplaatsen van Flentrop zullen dit keer gesloten blijven i.v.m. de coronacrisis.

U kunt op 18 juli live meekijken in de werkplaats naar het nieuwe orgel voor het Royal Birmingham Conservatoire, geïnspireerd op het werk van Arp Schnitger.  Maar er zijn ook informatieve reportages die u stap voor stap meenemen in het ontstaanproces van het orgel, aangevuld met muziekfragmenten.
Ook kan iedereen vragen stellen via de chat. Het team van Flentrop zal deze live beantwoorden en directe demonstraties geven.

Kortom een geweldige kans om eens ‘in de keuken’ van deze orgelbouwer te kijken. Al zal het uiteraard niet mogelijk zijn om live even zo’n orgelpijp aan te raken of het toucher van het klavier te proberen. 

Via DEZE LINK opent u het YouTube-kanaal van Flentrop orgelbouw.

Het HIER te openen persbericht geeft meer informatie.

 

Meer informatie over de uitvoerenden

De medewerkers van Flentrop 

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.