Kloosterkerk, Lange Voorhout (HOK) Festival Dag in de Branding

Festival Dag in de Branding

Datum vrijdag 20 mei 2022
Aanvangstijd 21:00
Locatie Kloosterkerk, Lange Voorhout (HOK)
Uitvoerenden

Ensemble Klang & Geerten van de Wetering, orgel

Programma

Tijdens de 64e editie van Festival Dag in de Branding presenteert het festival in samenwerking met Podium21 een nieuwe compositie van de jonge componist Thomas van Dun. Thomas van Dun is niet voor één gat te vangen: zijn werkterrein bestrijkt het hele spectrum tussen symfonieorkest en dance. Tijdens zijn residency bij Festival Dag in de Branding werkt hij aan een compositie waarmee hij een trance-ervaring wil bewerkstelligen. Uitvoerders zijn Ensemble Klang en organist Geerten van de Wetering. Visual artist Frouke ten Velden verzorgt de lichtanimaties tijdens dit concert, waar het publiek liggend op bedden tijdens het luisteren naar zal kijken. Muziek, licht en projecties zullen het publiek in een spectaculaire totaalbeleving onderdompelen!

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.