St. Jacobuskerk, Parkstraat (HOK) Zaterdagmiddagconcert

Zaterdagmiddagconcert

Datum zaterdag 17 september 2022
Aanvangstijd 16:00
Locatie St. Jacobuskerk, Parkstraat (HOK)
Uitvoerenden

Susanna Veerman (orgel) & Wim Does (orgel). Concert à quatre-mains.

 

Programma

Muziek van Edvard Grieg, Adolf Friedrich Hesse, Ad Wammes, Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach, Georg Friedrich Händel en Gioachino Rossini

Meer informatie over de uitvoerenden

Wim Does en Susanna Veerman vormen sinds 2005 een quatre-mains orgelduo en geven jaarlijks diverse concerten in binnen- en buitenland. Zij houden zich bezig met het vertolken van vierhandig uitgegeven muziek op orgel en piano. Daarnaast houden zij zich bezig met het uitvoeren van zowel bestaande als eigen trancripties van symfonische orkestwerken. Hoewel beiden ook solistisch blijven concerteren, treden ze steeds vaker samen op. In 2010 maakten zij in de kathedraal van Orléans (Frankrijk) samen de cd ”Quatre-mains.

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.