Waalse Kerk, Noordeinde Lunchconcert Aristo Kwartet (viool en cello)

Lunchconcert Aristo Kwartet (viool en cello)

Datum woensdag 26 januari 2011
Aanvangstijd 12:45
Locatie Waalse Kerk, Noordeinde
Uitvoerenden

Aristo Kwartet (viool en cello)

Meer informatie over de uitvoerenden

Het Aristo Kwartet is begin 2008 opgericht met het initiatief deel te nemen aan het Orlando Festival. De leden kennen elkaar van de Fancy Fiddlers en via het Koninklijk Conservatorium. Inmiddels hebben zij lessen gehad van gerenommeerde musici zoals Charles Watt, Coosje Wijzenbeek, Vera Beths, Peter Brunt, Larissa Groeneveld, Marjolein Dispa, Ursala Smith en Monique Bartels. Op het Orlando Festival 2008 kregen zij les van leden van het Matangi kwartet en het Rubens kwartet. Het Aristo kwartet geeft inmiddels regelmatig optredens door heel Nederland.

In de zomer van 2010 deed het kwartet mee aan het Orlando Festival, waar zij les kregen van Stefan Metz. Tijdens deze week werden zij door Stefan uitgenodigd om te komen studeren aan zijn Nederlandse Strijkkwartet Academie.

Sinds september 2010 studeert het Aristo Kwartet in het kennismakingstraject van de NSKA. Hier volgen zij geregeld lessen van Stefan Metz en krijgen masterclasses van internationale musici. Zij onvingen in oktober twee masterclasses van prof. Eberhard Felz

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.