Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK) Lunchconcert Delta Trio: Geerte de Koe (viool), Anne Overpelt (klarinet), Tim Sabel (piano)

Lunchconcert Delta Trio: Geerte de Koe (viool), Anne Overpelt (klarinet), Tim Sabel (piano)

Datum woensdag 23 november 2011
Aanvangstijd 12:45
Locatie Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK)
Uitvoerenden

Delta Trio: Geerte de Koe (viool), Anne Overpelt (klarinet), Tim Sabel (piano)

Programma

Darius Milhaud (1892-1974)
Suite pour violon, clarinette et piano
• Ouverture
• Divertissement

Aram Khatchaturian (1903-1978)
Trio
• Andante con dolore, con molto espressione
• Moderato

Meer informatie over de uitvoerenden

Delta Trio bestaande uit:
Geerte de Koe (viool), Anne Overpelt (klarinet), Tim Sabel (piano)

Het Delta Trio
Drie totaal verschillende instrumenten in één ensemble. Dat moet wel muzikale  ontdekkingen, spanningen, vernieuwende klanken en contrasterende kleuren opleveren. Maar ook juist het samenspel en de versmelting van de viool, klarinet en piano is een uitdaging. Dat is wat Geerte de Koe, Anne Overpelt en Tim Sabel zo enorm aantrekt in het musiceren met hun trio.

Omdat het enthousiaste ensemble nog relatief jong is, staat het open voor de hedendaagse muziek. Met passie speelt het trio de composities die speciaal voor deze samenstelling geschreven zijn. Muziek die vaak doet denken aan zigeunermuziek of klanken en ritmes van de straat. Of muziek die juist de extremen opzoekt van de hedendaagse instrumenten.

Geerte, Anne en Tim studeren aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Sinds het Orlando-festival van 2010, waar ze les kregen van vooraanstaande musici, vormen ze een hecht trio, dat met plezier en vol overgave speelt met als doel de luisteraar te overweldigen, ontroeren of juist het aanbieden van nieuwe sferen met behulp van hun geliefde klanken van ieders instrument.

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.