Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK) Lunchconcert Comaci Boschi (fluit) en Cecilia Corion (piano)

Lunchconcert Comaci Boschi (fluit) en Cecilia Corion (piano)

Datum woensdag 23 mei 2012
Aanvangstijd 12:45
Locatie Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK)
Uitvoerenden

Comaci Boschi (fluit) en Cecilia Corion (piano)

Programma

C. Reinecke (1824-1910)
Ballade op.288

G. Enescu (1881-1955)
Cantabile e Presto

S. Prokofiev (1891-1953)
Uit: Sonata for flute and piano op.94
- I. Moderato
- II. Presto

Meer informatie over de uitvoerenden

Comaci Boschi behaalde haar diploma in 2005. Ze vervolgde haar studies met Gabriele Betti, Michele Marasco en Andrea Oliva op het Conservatorium in Modena, daar studeerde zij in 2009 cum laude af. Zij nam deel aan cursussen en masterclasses met Davide Formisano, Emily Beynon, Timothy Hutchins, Mario Caroli, William Bennett, Trevor Wye, Patricia Morris en Peter-Lukas Graf.
In 2007 kreeg ze de eerste prijs op de Italiaanse nationale competitie XVI Riviera della Versilia "Daniele Ridolfi" en in 2009 won ze de eerste prijs op de Arte een 6 corde kamermuziek concours met gitarist Enrica Savigni. Op dit moment studeert ze met Rien de Reede en Thies Roorda aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag.

Cecilia Cirion Arana begon met haar studie in piano op de leeftijd van zes. Zij studeerde aan de Escuela Superior de Musica (ESM) in Mexico-stad, waar ze ook haar Bachelor's degree behaalde. Sinds 2008 studeert zij met Paul Komen aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Tijdens haar studie aan de ESM won Cecilia verschillende prijzen. Ze behaalde een eervolle vermelding als beste solist van de school in 1999. Zij heeft diverse prijzen gewonnen.
In de zomer van 2010 volgde Cecilia een intensieve cursus met Paul Badura-Skoda en kreeg een diploma van het Conservatorium Wien Privatuniversitat.
Cecilia heeft masterclasses gevolgd met vele bekende pianisten. Sinds haar aankomst in Den Haag heeft Cecilia vaak concerten gegeven als soliste, in duo met fluit en in trio met fluit en altviool, en ook als lid van grotere ensembles. In juli 2010 gaf Cecilia haar eerste optreden met een Europese orkest in Beethoven's derde pianoconcert onder leiding van Alfred Snel.

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.