Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK) Monumentendagconcert

Monumentendagconcert

Datum zaterdag 8 september 2012
Aanvangstijd 10:30
Locatie Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK)
Uitvoerenden

Studenten Kon. Conservatorium en Jos v.d. Kooy

Programma

Om het uur Recitals van ca 15 min. door Studenten Kon. Conservatorium (kamermuziek) en Jos van der Kooy (orgelspel) op de tijden: 10.30 uur,  11.30 uur, 12.30 uur, 13.30 uur, 14.30 uur en 15.30 uur.

Meer informatie over de uitvoerenden

Studenten Koninklijk Conservatorium (kamermuziek) en Jos van der Kooy (orgelspel)

Over het Koninklijk Conservatorium

In 1826 werd door Koning Willem I de Haagse Muziek- en Zangschool opgericht. Sindsdien is deze school uitgegroeid tot een internationaal befaamd instituut waar muziek en dans, wetenschap en praktijk, studeren en uitvoeren op een hoog niveau samengaan. Aan het Koninklijk Conservatorium is een veelheid aan opleidingen te volgen, met een breed scala aan cursussen en activiteiten. De opleidingen zijn internationaal georiënteerd; er zijn uitwisselingsprogramma's met vooraanstaande instituten in het buitenland, en docenten en studenten uit de hele wereld vinden hun plaats in het Koninklijk Conservatorium. Er zijn ongeveer duizend KC-studenten, van wie meer dan de helft uit het buitenland komt. Meer informatie: www.koncon.nl

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.