Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK) Lunchconcert Claudette Verhulst (piano)

Lunchconcert Claudette Verhulst (piano)

Datum woensdag 22 mei 2013
Aanvangstijd 12:45
Locatie Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK)
Uitvoerenden

Claudette Verhulst (piano)

Programma

F. Schubert (1797-1828)
uit: Sonate D840 in C, "Reliquie"
- dl. I: Moderato

F. Chopin (1810-1849)/F. Liszt (1811-1886)
Sechs Polnische Lieder:
- I Mädchens Wunsch
- II Frühling
- III Das Ringlein
- IV Bacchanal
- V Meine Freuden
- VI Die Heimkehr

 

Meer informatie over de uitvoerenden

Claudette Verhulst is in 1989 geboren in Eindhoven. Ze kreeg haar eerste pianolessen op tienjarige leeftijd van Mieke van der Aalst. Tijdens haar laatste jaar van de middelbare school werd ze toegelaten tot de vooropleiding van het conservatorium van Tilburg waar ze les kreeg van Bart van de Roer.
Een jaar later begon ze haar Bachelorstudie aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag bij Paul Komen en studeerde vervolgens gedurende drie jaar bij Rian de Waal.
Tijdens haar pianostudie heeft Claudette met succes deelgenomen aan concoursen, waaronder het Prinses Christina Concours -aanmoedigingsprijs- en het SJMN. Ook heeft ze masterclasses gevolgd bij onder andere Ellen Corver, Paolo Giacometti, Igor Roma, Ilona Timchenko, Dmitri Bashkirov en Ronald Brautigam.
Naast haar solo-studie richt Claudette zich ook op samenspel. Zo maakt ze onderdeel uit van een pianoduo, samen met Elisabeth Crommelynck en heeft ze met zangeres Bepke Keersmaekers (sopraan) al vele concerten gegeven. Op dit moment vervolgt ze haar masterstudie aan het Koninklijk Conservatorium bij David Kuyken.

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.