Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK) Lunchconcert 'Friendly Concert'

Lunchconcert 'Friendly Concert'

Datum woensdag 12 juni 2013
Aanvangstijd 12:45
Locatie Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK)
Uitvoerenden

'Friendly Concert' internationale kamermuziek ensemble

Programma

Saint-Saens (1835-1921)
Tarantelle voor fluit, klarinet en piano op. 6

Geon-yong Lee (1947)
‘Lied in de schemering' voor klarinet solo

George Enescu (1881-1955)
Cantabile et Presto voor fluit en piano

Johannes Brahms (1833-1897)
Trio voor klarinet, cello en piano A-mineur op. 114
- Allegro
- Adagio

 

Meer informatie over de uitvoerenden

'Friendly Concert' internationale kamermuziek ensemble is samengesteld uit:

Comaci Boschi (Fluit),
Kose Pui Kwan (Klarinet),
Benjamin Marionneau (Cello),
Cecilia Cirion Arana (Piano)

Comaci Boschi behaalde haar bachelordiploma aan het conservatorium in Piacenza bij professor Anna Mancini. Zij vervolgde haar masterstudie aan het conservatorium in Modena, waar ze cum laude afstudeerde. Zij volgde verschillende cursussen bij Emily Beynon, Mario Caroli, William Bennett, Peter-Lukas Graf, Robert Winn en Patrick Gallois. Op dit moment studeert Comaci aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Kose Pui is een klarinettiste uit Macau, China. Zij begon met spelen toen ze dertien was. Zij speelde in de symphonie Wind Band van de Pui Tou Middle School. Kose heeft verschillende prijzen gewonnen voor de klarinet en kamermuziek. Voor ze naar Nederland kwam volgde ze diverse privélessen. In 2009 kreeg Kose een studiebeurs, wat het voor haar mogelijk maakte om te studeren aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. In mei 2013 ontving Kose haar bachelordiploma.

Benjamin Marionneau is een cellist geboren in 1987 in de Franse plaats Poitiers. Hij begon met spelen toen hij acht jaar oud was en studeerde in verschillende steden. Na tien jaar op het conservatorium in Poitiers, behaalde hij een diploma voor het bespelen van de cello en voor kamermuziek. Hij verhuisde naar Parijs en studeerde twee jaar aan het conservatorium van St-Maur-des-Fossé. Benjamin behaalde diverse diploma's en studeert sinds drie jaar aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij heeft ook deelgenomen aan diverse opera's en muzikale projecten.

De jonge Mexicaanse pianiste Cecilia Cirion Arana begon met pianospelen op zesjarige leeftijd. Ze ging studeren aan de Escuela Superior de Musica (ESM) in Mexico-Stad, waar ze haar bachelordiploma heeft behaald. Tijdens haar studie aan het ESM won Cecilia diverse prijzen. Ze kreeg een eervolle vermelding als beste solist in 1999, won in de ESM Piano Competition de eerste prijs in 2001 en zowel de tweede prijs en de speciale prijs voor de beste interpretatie van Bach in 2006. Ze heeft ook gespeeld met een aantal gerenommeerde Nederlandse dirigenten als Jurjen Hempel, Bas Wiegers en Reinbert de Leeuw. Kort geleden speelde ze nog in de prestigieuze Kleine Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam.

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.