Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK) Lunchconcert (ensemble)

Lunchconcert (ensemble)

Datum woensdag 22 april 2015
Aanvangstijd 12:45
Locatie Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK)
Uitvoerenden

Tia Iskandar (piano), Stephan Nieuwesteeg (viool) en Aurore Montaulieu (cello)

Programma

Johannes Brahms (1833-1897)
Piano Trio No. 1 Op.8 in B Major
- Allegro con brio - Tranquillo - In tempo ma sempre sostenuto
- Scherzo: Allegro molto - Meno allegro - Tempo primo
- Adagio
- Finale: Allegro

Meer informatie over de uitvoerenden

Tia Iskandar (piano), Stephan Nieuwesteeg (viool) en Aurore Montaulieu (cello)

Concertagenda - tia-iskandar-piano_1.jpg

Tia Iskandar (1992) is geboren in Jakarta, Indonesië. Toen zij vier jaar oud was begon zij met pianospelen. In 2003 werd zij, met onder andere Justina Tjandra Saputra, Priska Budihardjo en Levi Gunardi, toegelaten tot de YPM Music School. In 2011 studeerde zij hier eervol af en werd toegelaten tot het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.
Tia heeft concerten gegeven in Indonesië, Duitsland en Nederland. Op dit moment woont zij in Den Haag en geeft privé pianolessen.

Concertagenda - stephan-nieuwesteeg-viool.png

Stephan Nieuwesteeg (1992) begon met vioolspelen op vijfjarige leeftijd aan de Muziekschool in Waddinxveen. In 2001 werd hij toegelaten tot de School voor Jong Talent van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Op dit moment volgt Stephan de Masteropleiding, eveneens aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij deed orkestervaring op bij het Atheneum Kamerorkest van het Koninklijk Conservatorium en het Nationaal Jeugd Orkest.

Concertagenda - aurore-montaulieu-cello.jpgAurore Montaulieu (1990) begon haar muzikale studie op vierjarige leeftijd. Op vijftienjarige leeftijd behaalde zij haar diploma bij de Muziekschool in haar geboortestad Cannes. Een aantal jaar daarna behaalde Aurore haar diploma aan de Prins Rainier III Muziek Academie in Monaco. Ze speelt regelmatig als solist met het Philharmonisch Orkest van Monte Carlo. Aurore bespeelt een Roberto Masini cello gebouwd voor haar in 2010.

 

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.