Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK) Lunchconcert (ensemble)

Lunchconcert (ensemble)

Datum woensdag 27 januari 2016
Aanvangstijd 12:45
Locatie Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK)
Uitvoerenden

Babylon Quartet

Programma

Claude Debussy (1862 - 1918)
String Quartet in G, op. 10
Animé et très décidé
Assez vif et bien rythmé
Andantino, doucement expressif
Très modéré - En animant peu à peu - Très mouvementé et avec passion

Meer informatie over de uitvoerenden

Babylon Quartet

Concertagenda - babylon-quartet.jpg

Het Babylon Quartet is een nieuw, doch goed ontwikkeld artistiek ensemble dat is opgericht door studenten van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.
Het Babylon Quartet bestaat uit vier nationaliteiten. Omdat niet de overeenkomsten, maar juist de verschillen in afkomst en cultuur worden gekoesterd, is het voor de musici een unieke en opwindende ervaring om van elkaar te mogen leren om zodoende het publiek op interessante interpretaties te kunnen ‘trakteren'.
Het Babylon Quartet heeft uitgebreid samengewerkt met gevestigde namen als Janet Krause, Jaap ter Linden, Mikhail Zemtsov, Philippe Graffin, Michel Strauss, Joe Puglia, Skampa Quartet, Storioni Trio en Quiroga Quartet.
Als winnaar van De Grote Kamermuziekprijs 2015 werd het Babylon Quartet uitgenodigd om te verschijnen op de meest prestigieuze podia in Nederland. Zo traden zij op op podia in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.
Het Babylon Quartet is het eerste ensemble dat is toegelaten tot de Chamber Music Master, een nieuw studieprogramma van het Koninklijk Conservatorium.

 

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.