Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK) Lunchconcert (ensemble/solist)

Lunchconcert (ensemble/solist)

Datum woensdag 22 maart 2017
Aanvangstijd 12:45
Locatie Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK)
Uitvoerenden

Tia Iskandar (piano), Leonid Nikishin (viool), Joe Nichols (altviool) en Maria Coll Torra (cello)

Programma

Gabriel Fauré (1845-1924)

Piano Quartet No. 1 in c-mineur, Op. 15
I. Allegro molto moderato
II. Scherzo: allegro vivo
III. Adagio
IV. Allegro molto

 

 

Meer informatie over de uitvoerenden

Tia Iskandar (piano), Leonid Nikishin (viool), Joe Nichols (altviool) en Maria Coll Torra (cello)

Concertagenda - vioolkwartet-KC.jpg

Tia Iskandar (1992) is geboren in Jakarta, Indonesië. Toen ze vier jaar oud was, begon Tia met pianospelen. In 2003 werd zij samen met talenten als Justina Tjandra Saputra, Priska Budihardjo en Levi Gunardi toegelaten tot de YPM Music School in Jakarta. In 2011 studeerde ze hier eervol af en werd ze toegelaten tot het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Tia heeft concerten gegeven in Indonesië, Duitsland en Nederland. Op dit moment woont ze in Den Haag en geeft ze privé-pianolessen.

Leonid Nikishin (1988) is geboren in Moskou. Hij begon op zesjarige leeftijd met een studie viool en vervolgde deze studie aan het Academic Music College van het Moscow State Conservatory. Vervolgens studeerde Leonid aan het BCU Birmingham Conservatoire (Verenigd Koninkrijk). In 2015 behaalde hij zijn masterdiploma aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Leonid werkt momenteel aan zijn Chamber Music Master-opleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Joe Nicholls (1994) heeft een gevarieerde muziekcarrière in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Recente concerthoogtepunten zijn optredens in het Amsterdamse Concertgebouw als altviolist van het Nederlands Nationaal Jeugd Orkest en een strijkkwartetconcert in het Palazzo Reale di Milano.

Maria Coll Torra (1995) begon met cellospelen op zevenjarige leeftijd. Ze studeerde in 2012 af aan het Conservatorium van Manresa (Spanje) en begon in 2013 aan haar studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Maria was celliste bij het Young Orchestra del Vallès onder leiding van Gilles Apap.
Maria is een toegewijde kamermusicus en geeft regelmatig optredens. Ze is lid van een pianokwartet en vormt een pianoduo met de Catalaanse pianist Marc Pusó.

 

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.