Grote Kerk, Rond de Grote Kerk (HOK) Lunchconcert (orgel) Grote Kerk*

Lunchconcert (orgel) Grote Kerk*

Datum vrijdag 11 augustus 2017
Aanvangstijd 12:45
Locatie Grote Kerk, Rond de Grote Kerk (HOK)
Uitvoerenden

Arjan Veen

Programma

Concertagenda - affiche_Lunchconcerten-GK_2017_A4-A3.jpg

Meer informatie over de uitvoerenden

Arjan Veen

Concertagenda - arjan-veen-maassluis-001.jpg

Arjan Veen (1992) begon op 15-jarige leeftijd met de vooropleiding klassieke muziek aan het Rotterdams Conservatorium met orgel als hoofdvak. In 2013 sloot hij zijn opleiding Bachelor of Music af. In datzelfde jaar behaalde hij eveneens het diploma Kerkmuziek.

Arjan studeerde orgel bij Aart Bergwerff en volgde onder meer masterclasses bij Jan Hage en Jürgen Essl. Arjan won in 2012 en in 2014 de eerste prijs op het Govert van Wijn orgelconcours te Maassluis.

Arjan vervolgde zijn studie aan de Master Academy van het Rotterdams conservatorium bij Ben van Oosten welke studie hij op 1 juni jl. cum laude afsloot. Koordirectielessen ontvangt Arjan van Wiecher Mandemaker. Behorend bij de Master opleiding deed hij een ‘Artistic Research' naar het improvisatieonderwijs van de Frans romantische orgelschool.

Als organist is Arjan verbonden aan de Hervormde gemeenten van Woudenberg, Scherpenzeel en Ede. Hij geeft regelmatig concerten op diverse plaatsen in het land en heeft daarnaast een lespraktijk voor orgel en piano.

 

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.