Kloosterkerk, Lange Voorhout (HOK) Lunchconcert Kloosterkerk (orgel)*

Lunchconcert Kloosterkerk (orgel)*

Datum woensdag 2 augustus 2017
Aanvangstijd 12:45
Locatie Kloosterkerk, Lange Voorhout (HOK)
Uitvoerenden

Darko Pleli (Wenen), orgel

Programma

nog neit bekend

Meer informatie over de uitvoerenden

Darko Pleli (Wenen), orgel

Concertagenda - darko-pleli-04.jpg

De organist en dirigent Darko Pleli werd in 1981 geboren in Zagreb, Kroatië. Op zevenjarige leeftijd begon hij zijn muzikale opleiding aan de Blagoje Bersa Music School. In 1994 begon hij zijn studie bij gimnazija (MIOC), waar hij in 1998 afstudeerde en een studie Kerkmuziek vervolgde bij het Institut za crkvenu glazbu "Albe Vidaković" te Zagreb. Een studie die hij in 2005 afrondde. Vanaf 2003 studeerde hij orgel bij Prof. Roman Summereder aan de ‘Universität für Musik und darstellende Kunst Wien' waar hij in 2012 afstudeerde.

Van 2009 tot 2011 was hij organist bij de cisterciënzerabdij van Heiligenkreuz in het Wienerwald. Sinds 2011 is hij hoofd van de Medische Universiteit van Wenen. Vanaf 2013 artistiek leider van de Koorweek van Laßnitzhöhe en organist van de benedictijner abdij van "Onze Lieve Vrouw van de Schotten" in Wenen.

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.