Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK) Lunchconcert (ensemble)

Lunchconcert (ensemble)

Datum woensdag 13 september 2017
Aanvangstijd 12:45
Locatie Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK)
Uitvoerenden

Trio Auriga

Programma

Joseph Wölfl (1773-1812)
Trio No. 1 in Eb Major
-Allegro
-Menuetto e Trio
-Rondo

Ignaz Pleyel (1757-1831)
Trio in Eb Major, Op. 20, No. 1
-Allegro
-Adagio Molto
-Rondo, Allegro non troppo

 

 

Meer informatie over de uitvoerenden

Trio Auriga: Giulia Zannin en Dominic Giardino (klarinet) en Ester van der Veen (fagot)

Concertagenda - trio_auriga-kl.jpg

Dominic Giardino (klarinet) is geboren in de Verenigde Staten van Amerika. Hij heeft zijn bachelor diploma in Clarinet Performance gehaald aan de Eastman School of Music in Rochester, New York. In 2013 is hij begonnen met een studie historische klarinet.
Op dit moment volgt Dominic een masteropleiding in Oude Muziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar hij historische klarinet en chalumeau studeert.

Giulia Zannin (klarinet ) begon op achtjarige leeftijd met klarinetlessen. Zij behaalde in 2007 haar bacheloropleiding aan het Conservatorio di Musica Agostino Steffani in Castelfranco Veneto (Italië), gevolgd door een masteropleiding aan het Conservatorio Della Svizzera Italiana in Lugano (Zwitserland) in 2012.
Op dit moment studeert Giulia aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij is bekroond met verschillende prijzen in nationale en internationale concoursen voor jonge artiesten.

Ester van der Veen (fagot) begon op jonge leeftijd haar muzikale carrière als blokfluitiste. Zij studeerde blokfluit bij Marjolijn van Roon aan het conservatorium van Enschede, bij Carsten Eckert aan de Hochschule der Künste Bern in Zwitserland en bij Heiko ter Schegget aan het Utrechts conservatorium. Ester volgde fagotlessen bij Wouter Verschuren (docent) en behaalde haar bachelor in Oude Muziek aan de Hochschule für Kunste in Bremen, Duitsland. Als historisch fagottiste speelt Ester een breed scala aan repertoire uit de vroege barok en renaissance.

 

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.