Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK) Lunchconcert (ensemble)*

Lunchconcert (ensemble)*

Datum woensdag 22 november 2017
Aanvangstijd 12:45
Locatie Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK)
Uitvoerenden

ADEM Ensemble (blaasinstrumenten)

Programma

Darius Milhaud (1892-1974)
Sonate voor hobo, fluit, klarinet en piano, op. 47
1. Tranquille
2. Joyeux
3. Emporté
4. Douloureux

Malcolm Arnold (1929-2006)
Divertimento voor fluit, hobo en klarinet, op. 37
1. Allegro
2. Languido
3. Vivace
4. Andantino
5. Maestoso
6. Piacevole

 

 

Meer informatie over de uitvoerenden

ADEM Ensemble (blaasinstrumenten)

Concertagenda - adem-quartet.png

Het ADEM Quartet maakt deel uit van het artistieke project ADEM Ensemble, een groep jonge en talentvolle internationale musici gevestigd in Den Haag. De groep richt zich vooral op het repertoire van de twintigste eeuw voor houtblazers, maar werkt ook aan arrangementen en transcripties van klassiek repertoire, waarin het in een nieuw en fris perspectief wordt gepresenteerd.

Over de musici

Davide Baldo (1991) is geboren in Trento, Italië. In 2012 rondde hij zijn studie fluit af aan het Conservatorio F.A. Bonporti di Trento. In 2010 en 2011 studeerde hij aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Op dit moment studeert hij aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Daarnaast neemt Davide veel deel aan internationale festivals waardoor hij gewerkt heeft onder leiding van dirigenten, zoals: Valeri Gergiev, Reinbert de Leeuw en Nicola Paszkowski, en Jac van Steen.

Federico Forla is geboren in het Italiaanse Turijn, waar hij in 2010 is afgestudeerd aan het Conservatorio Statale di Musica Giuseppe Verdi. Van 2011 tot 2013 studeerde hij aan de L'Accademia i Musici di Parma en volgde lessen bij hoboïst Christoph Hartmann. Na zijn studie verhuisde Federico naar Den Haag, waar hij zijn master in de moderne hobo aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag voltooide. Federico studeert nu barokhobo met Frank de Bruine, aan hetzelfde conservatorium.

Daniele Zamboni (1991) begon op negenjarige leeftijd met klarinetlessen aan het conservatiorium van Luca Marenzio in Brescia, Italië. In 2012 studeerde hij aan de Mozarteum University Salzburg in Oostenrijk. In 2013 volgde hij de klarinet-solist masteropleiding aan het Conservatorio Giuseppe Verdi in Milaan. Sinds 2015 is hij masterstudent aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Alessandra di Gennaro (1994) begon haar pianostudie op jonge leeftijd met haar vader als docent. In 2005 begon zij haar studie aan het Conservatorium van Muziek in L 'Aquila in Italië, waar ze op twintigjarige leeftijd cum laude is afgestudeerd. Alessandra heeft diverse prijzen gewonnen, waaronder een beurs om mee te doen aan het programma op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar ze momenteel studeert.

 

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.