Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK) Lunchconcert (ensemble)

Lunchconcert (ensemble)

Datum woensdag 23 mei 2018
Aanvangstijd 12:45
Locatie Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK)
Uitvoerenden

Danielle Daoukayeva (viool), Alexis Bove (cello) en Anastasiia Kurilko (piano)

Programma

Dmitri Shostakovich (1906-1975)
Piano trio No. 2 in e Klein op 67 (1944)
1. Andante
2. Allegro con brio
3. Largo
4. Allegretto

 

 

Meer informatie over de uitvoerenden

 

Danielle Daoukayeva (1992) is geboren in Amersfoort en winnares van het EuroConcours Viool in 2016. Danielle volgt nu de master Viool en de master Kamermuziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ze heeft vele prijzen en masterclasses bijgewoond en is concertmeester bij diverse orkesten. Danielle is ook lid van het Babylon Strijkkwartet, winnaar van De Grote Kamermuziek Prijs 2015.

 

Alexis Bove is geboren in Parijs. Na zijn opleiding in Frankrijk ging hij studeren aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar hij in 2014 zijn bacheloropleiding en in 2016 zijn master heeft afgerond. Hij volgde vele masterclasses en is ook thuis in de wereld van improvisatie en traditionele volksstijlen (Roemeens en Armeens).

 

Anastasiia Kurilko (1993) is geboren in Krasnoyarsk, Rusland. Zij begon haar pianostudie op zesjarige leeftijd. Anastasiia heeft een bekroning ontvangen voor de beste uitvoering van Chopin's werken op het Internationale Chopin Concours in Rusland. Ze behaalde de eerste prijs op het internationale klassieke muziek concours in Krasnoyarsk, Rusland. Als soliste heeft ze diverse concerten gegeven in Bulgarije, Hongarije en Nederland. Momenteel studeert zij Piano aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, bij professor Naum Grubert.

 

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.