Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK) Lunchconcert (instr. ensemble/solist)

Lunchconcert (instr. ensemble/solist)

Datum woensdag 23 oktober 2019
Aanvangstijd 12:45
Locatie Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK)
Uitvoerenden

Hannah Jefferies (fluit) en Jelger Blanken (piano)

Programma

 

Charles-Marie Widor (1844-1937)
Suite Op. 34
Moderato
Scherzo-Allegro vivace
Romance-Andantino
Final: Vivace

Lowell Liebermann (1961)
Sonata
I. Lent
II. Presto

Meer informatie over de uitvoerenden

Hannah Jefferies is tweedejaars masterstudent aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij docent Jeroen Bron. Hannah komt uit Manchester, Engeland. Zij studeerde aan het Royal Northern College of Music en heeft opgetreden met ensembles zoals de European Youth Wind Orchestra, het Royal Liverpool Philharmonic Youth Orchestra en het New European Ensemble. Hannah speelt graag traditionele werken uit het solo-fluitrepertoire. Zij speelt ook in hedendaagse muziek ensembles, vooral om samen te werken met artiesten uit andere vakgebieden. Haar optreden in de hedendaagse opera ‘Aus Licht’ van Stockhausen op het Holland Festival was een recent hoogtepunt.

Jelger Blanken studeerde in 2002 af aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam, waar hij studeerde bij Ludmilla Baslawskaja en Håkon Austbø. In maart 2002 won Jelger samen met de Canadese celliste Rachel Mercer het Vriendenkransconcours en de Eduard van Beinum beurs. Jelger is regelmatig te zien op Nederlandse en buitenlandse concertpodia met verschillende ensembles, als solist en daarnaast als promotor van Nederlandse moderne muziek. Hij is onder andere instrumentaal coach aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.