Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK) Lunchconcert, orgel (GECANCELD)

Lunchconcert, orgel (GECANCELD)

Datum woensdag 13 mei 2020
Aanvangstijd 12:45
Locatie Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK)
Uitvoerenden

Beste muziekliefhebber,

Van de organisatie van de concerten in de Gotische zaal van de Raad van State ontvingen wij onderstaand bericht:

De Raad van State heeft eind april extern gecommuniceerd dat er in verband met het coronavirus in ieder geval tot 1 september 2020 geen externe evenementen en sociale activiteiten in zijn gebouw plaatsvinden. De historische gedeelten van het paleisje Kneuterdijk die normaal niet worden gebruikt voor de primaire taken van de Raad van State worden op dit moment en de komende periode daarvoor wel ingezet om aan te kunnen sluiten bij de coronamaatregelen van de anderhalve meter afstand. Kort gezegd: we hebben ruimte nodig om ons werk goed te kunnen blijven doen. De Gotische zaal wordt gebruikt als rechtszaal en de Balzaal dient als vergaderzaal voor de Afdeling advisering. Aan de werkprocessen wordt prioriteit gegeven. Helaas gaat dat ten koste van de sociale en culturele evenementen die wij zo’n warm hart toedragen. Wij vrezen dat we er sterk rekening mee moeten houden dat deze situatie minstens tot 1 januari 2021 zo zal blijven. Dat zal dus betekenen dat er ook in de tweede helft van dit jaar geen lunchpauzeconcerten kunnen worden georganiseerd in de Gotische zaal. Wij zullen deze knoop definitief doorhakken eind juni, wanneer er hopelijk weer meer zicht is in de ontwikkelingen van het coronavirus. Wij zullen dat dan voor de zomer ook extern willen communiceren.

Wij wensen u een goede gezondheid en een fijne zomer toe en hopen u snel weer te mogen verwelkomen in de Gotische zaal

Programma

Voorgaand besluit houdt in dat tot nader bericht in 2020 GEEN LUNCHPAUZECONCERTEN IN DE GOTISCHE ZAAL zullen plaats hebben.

Meer informatie over de uitvoerenden

volgt

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.