HOK bestuurslid Gert Jan Hol


Gert Jan Hol aan de klavieren van het orgel van de hervormde Kerk te Schipluiden


Gert Jan Hol (1957), vanaf 2003 bestuurslid en penningmeester van het HOK, is in het dagelijkse leven werkzaam bij een bank. Hij vervulde en vervult meerdere maatschappelijke bestuursfuncties, zoals bij het KVOK, was vele jaren organist op meerdere plaatsen zoals die van de Bethelkapel en cantor van de Bergkerk in Den Haag.

Op dit moment is hij o.a. organist in de Dorpskerk van Schipluiden (PKN) en van de Kruispuntgemeenschap in Den Haag. Daarnaast is hij dirigent van het Woudtse Kerkkoor ('t Woudt).

Gert Jan is veelvuldig achter de klavieren van de vele orgels te vinden die hij bezoekt op zijn orgeltochten in binnen- en buitenland en heeft een welhaast encyclopedische kennis met betrekking tot de orgelcultuur en een zeer ruime ervaring in bestuurlijke zaken.

 

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.  

 

 

Volg ons

Nieuwsbrief