Actueel

HOK heeft nieuwe voorzitter


In juli 2023 mag het Haags Orgel Kontakt een nieuwe voorzitter begroeten: de heer Frans Potuyt (1954)
Hij zal deze taak overnemen van Ed van Aken, die een tijd lang naast zijn functie als secretaris van het HOK, ook tijdelijk die van (interim) voorzitter bekleedde. Taken die soms moeilijk te combineren waren en veel inzet vroegen.

Het bestuur van het HOK is erg blij dat Frans Potuyt bereid is gevonden deze taak op zich te nemen. Niet in de laatste plaats omdat deze orgelliefhebber een rijke bestuurlijke ervaring heeft en ook op het 'diplomatieke vlak', iets dat in een samenwerkingsverband zeker het nodige zal kunnen bijdragen.

Het bestuur wenst Frans een fijne en productieve tijd toe. Zeker in de aanloop naar het 50-jarig bestaansjubileum van het HOK, dat in 2023 gevierd mag worden.Frans Potuyt aan de klavieren van het Zwier van Dijk-orgel (1877) van de Burgwalkerk in Kampen.

 

Gepubliceerd: woensdag 19 juli 2023


Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.