Links

Op deze pagina vindt u een beperkte selectie van LINK's naar websites die u informatie bieden over concerten, orgels, organisten, organisaties en nog veel meer. Voor interessante links naar orgelactiviteiten in de regio Haaglanden houden we ons aanbevolen en zien we uw e-mail graag tegemoet.

Participanten HOK:

Participerende organisten:

Kerken/locaties HOK-participanten

Orgels algemeen:

Orgels Den Haag

Den Haag, overige links:

Organisaties:

Haagse Orgel Kring (het 'andere HOK')

De Haagse Orgel Kring, opgericht in 1951, is een ontmoetingsplek voor organisten en orgelliefhebbers in de Haagse regio. De leden komen regelmatig samen tijdens excursies naar belangwekkende pijporgels, die zo'n 8 keer per jaar georganiseerd worden.
De website geeft zeer veel informatie over orgels in Den Haag en de regio en kent een uitgebreid orgelarchief met veel fotomateriaal. Het bestuur van de Haagse Orgel Kring bestaat op dit moment uit Marieke Stoel (voorzitter), Jan Roeleveld (secretaris), en Kees Spaans (penningmeester)

Fondsen voor Cultuurondersteuning en educatie: 

organisaties VOOR CULTUURONDERSTEUNING EN EDUCATIE:

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.  

 

 

Volg ons

Nieuwsbrief