Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK) Lunchconcert Arianna Consort

Lunchconcert Arianna Consort

Datum woensdag 26 februari 2014
Aanvangstijd 12:45
Locatie Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK)
Uitvoerenden

Arianna Consort

Programma

"Piaga d'amor non sana mai" (love's wound doesn't heal) di madrigali, arie e villanelle.

"Visione della amato"

"Pensieri amorosi"

"Riquiesta amorosi"

"Alle nozze"

Meer informatie over de uitvoerenden

Het Arianne Consort is een ensemble dat bestaat uit een zestal musici.

Kristen Witmer is een Amerikaans/Koreaans sopraan. Op dit moment studeert ze voor haar master zang/Oude Muziek aan het Koninklijk Conservatorium.

Marine Fribourg is een Franse mezzosopraan. Ze studeerde zang en koordirectie in Parijs. In Den Haag behaalde ze haar masterdiploma van de Oude Muziek afdeling aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Rafael Höhn studeerde viool aan het Conservatorium van Zürich en sinds 2012 studeert hij aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Iason Marmaras is een toetsenist en zanger. Hij behaalde een masterdiploma op klavecimbel en een bachelordiploma in zang en Oude Muziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Susanne Herre begon met het spelen van de mandoline maar speelt nu ook beenviool luit. Zij kwam naar Den Haag om een mastercursus te volgen.

Javier Ovejero is een Spaanse musicus die zich na het afronden van zijn bachelor klassiek gitaar specialiseerde in tokkelinstrumenten. Momenteel rondt hij zijn masterstudie af aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. 

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.