Kloosterkerk, Lange Voorhout (HOK) Lunchconcert (ensemble)

Lunchconcert (ensemble)

Datum woensdag 2 december 2015
Aanvangstijd 12:45
Locatie Kloosterkerk, Lange Voorhout (HOK)
Uitvoerenden

Dutch Art Works Ensemble: Hanna Lindeijer (barokhobo), Femke Huizinga (barokviool), Kim Stockx (barokfagot), Petr Hamouz (barokcello), Jörn Boysen (klavecimbel)

Programma

J.F. Fasch (1688-1758)
Triosonate in Es:
Andante, Allegro, Largo, Allegro

C. Schaffrath (1709-1763)
Triosonate in g:
Allegro, Largo, Presto

 

Meer informatie over de uitvoerenden

Dutch Art Works Ensemble: Hanna Lindeijer (barokhobo), Femke Huizinga (barokviool), Kim Stockx (barokfagot), Petr Hamouz (barokcello), Jörn Boysen (klavecimbel)

Concertagenda - dutch-artworks-ensemble_kl .jpg Concertagenda - jörn-boysen-klavecimbel_kl.jpg

Het Dutch ArtWorks ensemble is een bruisend, levendig gezelschap, met drie pittige Hollandse dames in de kern. De musici spelen op historische instrumenten en brengen met verve hun geliefde barokmuziek. Korte mondelinge toelichtingen tijdens de concerten onthullen de geheimen van de expressiviteit van barokmuziek. De composities worden daarmee in een bijzonder perspectief geplaatst, hetgeen een waardevolle toelichting vormt voor de concertervaring.

De musici studeerden aan conservatoria in Den Haag en/of Utrecht en hebben allen een brede en grondige opleiding genoten bij gerenommeerde musici (Jacques Ogg, Donna Agrell, Wouter Verschuren en Alberto Grazzi, Heiko ter Schegget, Frank de Bruine, Antoinette Lohmann, Lucia Swarts en Jaap ter Linden).
De leden van Dutch ArtWorks zijn ervaren spelers, zowel op het gebied van kamermuziek als in het orkestspel. Ze speelden nationaal en internationaal onder andere met: het Orkest van de 18e Eeuw, Musica Amphion, European Union Baroque Orchestra, Nederlandse Bach Vereniging, Residentie Bachorkest, La Ritirata en het Arcade Ensemble.

 

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.