Kloosterkerk, Lange Voorhout (HOK) Lunchconcert (ensemble)

Lunchconcert (ensemble)

Datum woensdag 17 februari 2016
Aanvangstijd 12:45
Locatie Kloosterkerk, Lange Voorhout (HOK)
Uitvoerenden

Trio Escapada: Emma Breedveld (viool), Bence Huszar (cello), Sebastiaan van Delft (piano)

Programma

nog niet bekend

Meer informatie over de uitvoerenden

Trio Escapada: Emma Breedveld (viool), Bence Huszar (cello), Sebastiaan van Delft (piano)

Concertagenda - trio-escapada.jpg

Drie topmusici bundelen hun muzikale talenten in dit gloedvolle trio. Ze komen uit verschillende hoeken van de muziek en hebben één wens gemeen: ze willen alle ballast overboord die de muzikale creativiteit beperkt. Wat overblijft is een programma dat de genres overstijgt. Escapada speelt even makkelijk opzwepende tango's als eigen composities, jazz en filmmuziek. Daarbij schuiven ze als het even kan de bladmuziek aan de kant en spelen uit het hart.

In de traditie van de troubadours nemen de muzikanten van Escapada u mee op een vlucht door het leven. Muziek is voor hen meer dan alleen muziek; het is een taal om verhalen over het leven te vertellen. Liefde en jaloezie, vreugde en melancholie delen zij met u in een gepassioneerd concert.

Emma Breedveld (viool), Bence Huszar (cello) en Sebastiaan van Delft (piano) hebben hun sporen verdiend in de jazz, zigeunermuziek, klassieke muziek en tango. Ze spelen en speelden onder meer bij Carel Kraayenhof, het Ives Ensemble, het Floreal Strijkkwartet en Lunapark. Ze zijn ware meesters op hun instrument en combineren dat met een avontuurlijke performance. Voor een verrassend en ontroerend concert hoeft u zich alleen maar te laten meevoeren op hun vlucht.

 

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.