Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK) Lunchconcert (ensemble/solist)

Lunchconcert (ensemble/solist)

Datum woensdag 23 november 2016
Aanvangstijd 12:45
Locatie Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK)
Uitvoerenden

Danielle Daoukayeva (viool) en Anastasiia Kurilko (piano)

Programma

Johann Sebastian Bach (1685-1750)
Sonate voor viool en klavier nr. 4
Siciliano Largo
Viool en piano

Robert Schumann (1810-1856)
Sonate nr. 1 Op. 105
I Mit leidenschaftlichem Ausdruck
II Allegretto
Viool

Pancho Vladigerov (1899-1978)
Ratchenitza Op. 29 nr. 6
Piano

 

Meer informatie over de uitvoerenden

Danielle Daoukayeva (viool) en Anastasiia Kurilko (piano)

Danielle Daoukayeva (1992) werd geboren in Amersfoort. Ze kreeg vioolles van Koosje van Haeringen en Frederieke Saeijs. Tijdens haar bachelor volgde Danielle lessen bij Peter Brunt (lid van het Osiris Trio en docent aan het Conservatorium van Amsterdam).
Danielle volgt nu een masterstudie viool en kamermuziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ze krijgt les van Janet Krause. Ze is tevens lid van het Babylon Strijkkwartet, winnaar van De Grote Kamermuziekprijs 2015. Danielle heeft de eerste prijs en de publieksprijs gewonnen in het jaarlijkse Euroconcours van de Lions Club 's-Hertogenbosch Bolduc.

Anastasiia Kurilko (1993) werd geboren in Krasnoyarsk, Rusland. Ze begon op zesjarige leeftijd met pianospelen en volgde lessen bij Elena Vyalova. In 2008 werd ze toegalaten tot het Krasnoyarsk College of Arts. Hier volgde ze lessen bij Ludmila Ovodova en behaalde in 2012 haar diploma instrumentale uitvoering. Anastasiia volgt op dit moment de master klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij professor Naum Grubert. Ze heeft diverse prijzen gewonnen in concoursen van verschillende niveaus in de volgende categorieën: solo piano, piano duet, begeleiding en kamermuziek ensemble.

 

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.