Kloosterkerk, Lange Voorhout (HOK) Lunchconcert (instr. solist)*

Lunchconcert (instr. solist)*

Datum woensdag 7 juni 2017
Aanvangstijd 12:45
Locatie Kloosterkerk, Lange Voorhout (HOK)
Uitvoerenden

Klaas Trapman (piano)

Programma

nog niet bekend

Meer informatie over de uitvoerenden

Klaas Trapman, piano

Concertagenda - klaas-trapman.jpg

De Haagse organist en pianist Klaas Trapman begeleide al vanaf zijn 12e jaar kerkdiensten op het orgel. Maar was ooit ook lid van een schoolband. Hij heeft al vanaf zijn jeugd de behoefte gevoeld om onbekende en vergeten composities ten gehore te brengen.

Klaas Trapman studeerde piano, orgel en muziektheorie aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar hij momenteel werkt als theoriedocent.

Hij is organist geweest in verschillende Haagse kerken en geeft nog regelmatig concerten op orgel, piano en harmonium. Met name dit laatste instrument heeft zijn grote liefde en hij heeft zich dan ook ontwikkeld als virtuoos harmoniumspeler. Ook treed hij veelvuldig op als begeleider voor instrumentale en vocale solisten en koren.

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.