Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK) Lunchconcert (ensemble/solist)

Lunchconcert (ensemble/solist)

Datum woensdag 22 februari 2017
Aanvangstijd 12:45
Locatie Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK)
Uitvoerenden

Francesco Bergamini (viool), Federico Forla (hobo), Tiziano Teodori (traverso),
Evan Buttar (cello) en Edoardo Valorz (clavecimbel)

Programma

F. Riedel (im 18. Jahrhundert)
Quartet in D minor for Flute, Oboe, Violin and Continuo
Largo; Allegro; Allegro

G.P. Telemann (1681-1767)
Quartetto, 43:G2 (1733)
Largo; Allegro; Largo
Vivace; Moderato
Grave; Vivace

F. Riedel
Quartet in F major for Flute, Oboe, Violin and Continuo
Adagio; Allegro; Allegro

 

Meer informatie over de uitvoerenden

Concertagenda - L'Arco Sonoro.jpg

Francesco Bergamini (viool), Federico Forla (hobo), Tiziano Teodori (traverso),
Evan Buttar (cello) en Edoardo Valorz (clavecimbel)

Francesco Bergamini komt uit Turijn, Italië. Hij begon daar zijn vioolstudie op negenjarige leeftijd in de stadsmuziekschool. Op dit moment studeert hij barokviool aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Francesco is zeer actief als solist en kamermusicus en gaf concerten in verschillende landen. Samen met Italiaanse klavecimbelspeler Edoardo Valorz is hij medeoprichter van de groep ‘L'Arco Sonoro'.

Edoardo Valorz is geboren in Italië en speelt klavecimbel en orgel. Na klassieke studies volgde hij musicologische cursussen en begon hij zijn klavecimbelstudie in Vicenza, waar hij zijn bachelordiploma haalde. Hij volgde vervolgens een bachelor- en masteropleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Edoardo is nu als student bij het Orpheus Instituut bezig met een onderzoek over de uitspraak van muziek.

Federico Forla werd geboren in het Italiaanse Turijn, waar hij studeerde aan het conservatorium. Na zijn studie verhuisde Federico naar Den Haag, waar hij zijn master in de moderne hobo aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag voltooide. Federico studeert nu barokhobo met Frank de Bruine, aan hetzelfde conservatorium.

Tiziano Teodori studeerde af in de moderne dwarsfluit aan het Conservatorium ‘Alfredo Casella'. Tegelijkertijd rondde hij zijn studie in Rome af. Tiziano studeert nu traverso aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en speelde met verschillende orkesten door het hele land. Tiziano is onderdeel van ‘Les Petit Riens' en ‘Ensemble Seraphim', waarmee hij diverse concerten geeft.

Evan Buttar is geboren en getogen in Vancouver, Canada. Na het voltooien van een bacheloropleiding op de moderne cello in Ottawa in 2014, reisde hij naar Den Haag om zijn studie barokcello voort te zetten aan het Koninklijk Conservatorium. Hij voltooide zijn master in 2016 en begon een tweede master op dezelfde school op de viola da gamba. Evan heeft momenteel een barokcello in bruikleen uit de collectie van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

 

Actueel

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.