Datum | woensdag 26 april 2017 |
Aanvangstijd | 12:45 |
Locatie | Gotische zaal RvS, Paleisstraat/Noordeinde (HOK) |
Uitvoerenden | Eunike Indrawan (piano) en Marlina Hartanto (sopraan) |
Maurice Ravel (1875-1937)
Uit: Sonatine
I. Modéré
II. Mouvement de menuet
III. Animé
Piano
Reynaldo Hahn (1874-1947)
Si mes vers avaient des ailes
Piano en sopraan
Henri Duparc (1848-1933)
L'invitation au voyage
Piano en sopraan
Richard Strauss (1864-1949)
Das Rosenband Op. 36 No. 1
Du meines Herzens Krönelein Op. 21 No. 2
Die Georgine Op. 10 No. 4
Piano en sopraan
Samuel Barber (1910-1981)
Sure on This Shining Night Op. 13 No. 3
Piano en sopraan
Eunike Indrawan (piano) en Marlina Hartanto (sopraan)
Eunike Indrawan (1993) is geboren in Jakarta, Indonesië. Zij volgt sinds haar zesde pianolessen aan de YPM Music School in Jakarta. Eunike studeerde hier in 2011 af, onder leiding van de beroemde Indonesische pianiste Aisha Sudiarso-Pletscher. Na haar studie aan deze muziekschool ging zij aan de slag als piano- en muziektheorielerares. Hier werkte zij tegelijkertijd aan nieuw repertoire met Aisha Sudiarso-Pletscher. In september 2013 begon Eunike haar studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij volgt hier als hoofdvak klassiek piano, onder leiding van professor Naum Grubert. Momenteel zit Eunike in het laatste jaar van haar bachelor.
Marlina Deasy Hartanto (1990) is een Indonesische sopraan. Deasy volgde het eerste jaar van haar bachelor, klassieke zang, aan het Utrechts Conservatorium. Zij volgde hier lessen bij gerenommeerd zangdocente Karin van der Poel. Nu volgt ze een vocale studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag onder leiding van de Nederlandse zangeres Sasja Hunnego. Ze wordt gecoacht door Maurice Lammerts van Bueren en Han-Louis Meijer. Tijdens het concertseizoen 2015-2016 heeft Deasy als solist opgetreden in concertprojecten met het kamergroot oratoriumkoor de ‘Amsterdamse Händelvereniging'. Deasy was een actieve deelnemer in masterclasses van Sally Burgess, Frans Fiselier, Jill Feldman en Eva-Maria Westbroek.
De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad.
Klik HIER voor de volledige omschrijving
Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)
Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.
In onderstaande LINKS meer info over:
De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.