organist Wim Hazeu

 

Wim Hazeu [1971] ontving zijn eerste orgellessen van Peter Verhoeks, Wim van der Panne en Herman van Vliet. In 1991 werd hij met succes toegelaten aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en behaalde daar de einddiploma’s Docerend Musicus[1996] en Uitvoerend Musicus[1998] Orgel en het Praktijkdiploma Kerkmuziek[1997] onder leiding van de docenten Johann Th. Lemckert en Marijke van Klaveren. Hij was eerste prijswinnaar op het Nationaal Orgelconcours te Leiden[1995] en het Govert van Wijnconcours te Maassluis[1996].

Als concertorganist trad hij vele malen op in binnen- en buitenland [o.a. Schotland, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en Oekraïne].

Van 1987 tot 1997 was hij als organist verbonden aan de Bethelkerk te Vlaardingen, en sinds 1997 is hij als organist-dirigent verbonden aan de St. Agneskerk te Den Haag.
Als orgelbouwer is hij werkzaam bij Adema’s Kerkorgelbouw te Hillegom.

Agenda

Kerken & Orgels

Het HOK

De Stichting Haags Orgel Kontakt (HOK) is een samenwerkingsverband van zes participerende cultuuraanbieders in de Haagse binnenstad. 

Klik HIER voor de volledige omschrijving

Het Haags Orgel Kontakt onderschrijft de Governance Code Cultuur (GCC) en de Code Culturele Diversiteit (CCD)

Algemeen - GCC_beeldmerk_kleur_web.jpg  

Het Haags Orgel Kontakt wil zich ook houden aan de regelgeving m.b.t. de Algemene Verordening Persoonsgegevens.

 

De concerten en andere activiteiten van het HOK zijn alleen mogelijk door financiële bijdragen van subsidiegevers en de structurele subsidie die het samenwerkingsverband van het HOK ontvangt van de Gemeente Den Haag.